1
Domaći fudbal

POJAČANJE NA VIDIKU: Zvezda dovodi igrača iz Džej lige

Objavljeno: 07.11.14 u 09:56

Vršilac dužnosti generalnog sekretera Crvene zvezde Zvezdan Terzić planira da u zimskom prelaznom roku angažuje slovenačkog internacionalca koji trenutno igra u japanskoj Džej ligi.

Milivoje-Novakovic

Prema informacijama Sportskog žurnala, uprava crveno-belih na radaru drži iskusnog 35-godišnjeg igrača, Milivoja Novakovića.

Ovaj fudbaler iza sebe ima tonu iskustva, a najveći deo svoje karijere proveo je igrajući nemački Keln u kojem je boravio od 2006. do 2014. godine.

Za osam godina u Kelnu, ovaj fudbaler bio je jedan od najboljih fudbalera i strelaca ovog kluba, a danas nastupa za ekipu Šmicu Espulsa.

Iako ima punih 35 godina života, Novaković je i dalje izuzetno bitan šraf u reprezentaciji Slovenije. Igrao je i u prva tri kola kvalifikacija za EP.

Slovenačkom reprezentativcu ugovor ističe poslednjeg dana 2015. godine, a trenutna vrednost iznosi 500.000 evra, prema specijalizovanom portalu Transfermarket.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. UUU to bi billo veliko pojacanje. Milivoje je igracina, preun iskustva, covek koji zna mnogo toga o fudbalu. Samo nemojte sa pricom kako su zaboravili Jovica. Vrednija nam je titula nego da forsiramo slepo nekoga. Jovic je jos jako mlad i njegovo vreme ce doci, a imao je priliku gde se izmasio i ako hocemo titulu treba nam neko ko ce da pogadja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter