0
Košarka

NBA: Hjuston pobedio šampione, Portland lako s Dalasom

Objavljeno: 07.11.14 u 08:27

U nastavku NBA lige noćas su odigrana dva meča. Hjuston Roketsi su u prvom deklasirali San Antonio Sparse.

Dvajt Hauard

Izabranici Kevina Mekhejla slavili su rezultatom 98:81, a fantastičnu noć imao je Ol-star centar Roketsa, Dvajt Hauard.

Sjajni Hauard je meč završio sa čak 32 poena na svom kontu, ali iz igre nije previše forsirao. Naprotiv. Gotovo sve što je bacio ka košu Sparsa uspelo je da prođe kroz mrežicu, pa je D12 imao fantastičan procenat šuta 12-18.

Iako to nije običaj popularnog Supermena, on je ovog puta bio relativno uspešan i sa linije za slobodna bacanja odakle je gađao 8-13. Uz to, on je proknjižio i 16 skokova.

Sa druge strane, Greg Popovič odlučio je da odmori Manua Đinobilija i Tima Dankana, a bez ove dvojice nosilaca igre Sparsi nisu imali šta da traže u duelu sa Hjustonom u lokalnom teksaškom derbiju.

U drugom meču večeri Dalas Maveriksi su pretrpeli brodolom u Oregonu gde su u Moda Centru deklasirani od Portlanda rezultatom 108:87.

Najefikasniji igrač u taboru pobedničke ekipe bio je Lamakrus Oldridž sa 20 poena, ali je reprezentativac Francuske Nikolas Batum stao na par koraka od tripl-dabla sa 8 poena i sa po 9 skokova i asistencija.

Rezultati:

Hjuston – San Antonio 98:81
Portland – Dalas 108:87

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter