0
Auto Moto

NAPUŠTA MEKLAREN: Baton odlazi čak i da dobije produžetak ugovora?

Objavljeno: 07.11.14 u 11:32

Vozač Meklarena Džejson Baton mogoa bi da napusti ovaj tim čak i pod uslovom da dobije ponudu za novi ugovor s ovom ekipom.

Baton

Tokom poslednjih nedelja u svetu Formule 1 često se spominjao odlazak Džejmsona Batona iz ekipe Meklarena, budući da se sve glasnije šuška o povratku Alonsa u ovaj tim.

Britanski vozač, pred predposlednju trku u sezoni, Veliku nagradu Brazila, poručio je da trenutno na stolu ima nekoliko opcija:

– U ovom trenutku ne mogu da kažem da li ću ostati ili ne. Kada se nađete u poziciji u kojoj je bio veliki broj vozača tokom godina, i ne znate da li će vam produžiti ugovor, to vam otvori oči ka drugim izazovima i mogućnostima. Da li je to trkanje, neki drugi sport ili nešto potpuno drugačije, ja sam uzbuđen izazovima koji su ispred mene. Imam mnogo toga oko čega sam uzbuđen, mnogo različitih ideja, nevezano da li je to za sledeću godinu ili onu posle – naveo je Baton.

Prema određenim spekulacijama, Baton bi, čak, mogao i da okonča svoju profesionalnu karijeru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter