0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Bratska pobeda Olimpijakosa u Areni (FOTO)

Objavljeno: 07.11.14 u 21:04

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 62:57 (13:14, 24:12, 13:10, 12:21) u četvrtom kolu Evrolige u Beogradu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su sjajno otvorili meč, prvu četvrtinu završili u svoju korist, a onda je usledio neverovatan pad. Olimpijakos je drugu deonicu rešio u svoju korist 24:12 što će se na kraju ispostaviti i kobnim za „četu“ Dejana Radonjića. Imali su košarkaši Zvezde dobru priliku da posle „-16“ dođu do preokreta, ali su gosti uz malu pomoć sudija ipak stigli do pobede. Naime igrao se poslednji minut, Olimpijakos je vodio sa dva poena prednosti, Petvej je uzeo šut za tri poena, promašio, ali je sudija pokazao Kaliniću ličnu grešku i Amerikanac je bacao tri bacanja. Pogodio je dva, što je bilo dovoljno uz promašaj košarkaša Crvene zvezde da gosti slave 62:57 i pored odlične četvrtine za Beograđane – 21:12.

Najefikasniji u redovima našeg tima bio je Marjanović sa 13 poena, dok su Blažič i Kalinić ubacili po 10 poena. Sa druge strane Grke je predovdio ko drugi no Spanulis, ali sa svega 14 poena, dok se Danston zaustavio na 11. Svi ostali košarkaši Olimpijakosa nisu prešli dvocifreni učinak, ali je gostima to bilo dovoljno za trijumf.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter