0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ANDRIĆ RAZOČARAN: Dobro je što igramo bolje, ali to ništa ne znači bez trijumfa

Objavljeno: 07.11.14 u 10:32

Košarkaši Partizana beleže peh za pehom u ovoj sezoni. U ABA ligi zauzimaju nezavidno 10. mesto sa dve pobede iz šest mečeva.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U Evrokupu su još gori. Crno-beli za sada u Grupi E imaju četiri meča. I jedini su tim koji nije osetio slast pobede. Previše malo od kluba koji je jedini šampion samostalne Srbije u istoriji.

Jedan od boljih igrača u rotaciji Duška Vujoševića ove jeseni je i mladi, 20-godišnji Mihailo Andrić. A mladi košarkaš daleko je od oduševljenog načinom na koji njegov tim igra od starta sezone:

– Nedostaje nam da u pravim trenucima prelomimo utakmicu. Tokom mečeva su takvi momenti česti, imamo šansu da meč ide u smeru koji želimo, ali mi to ne uradimo. Zaista igramo dosta bolje nego ranije, u prethodnih nekoliko utakmica smo bili dobri. Ali, svima nam je jasno da možemo još da se unapredimo. Sigurno nećemo ostati na ovom nivou, ali za tako nešto moramo pre svega da počnemo da dobijamo. Lepo je što igramo bolje, ali mora i da se pobeđuje – kategoričan je Andrić u izjavi za Sportski žurnal.

On je dodao da se svi u Humskoj ulcii nadaju da će pobede doći što pre:

– Stvarno svi u klubu verujemo da ćemo početi sa pobedama što pre. Mnogo će nam značiti Milan Mačvan. Baš u tim prelomnim trenucima on će sigurno znati šta bi i kako trebalo. Naravno, uskoro se vraća i Milosavljević, njegov značaj je ogroman, ali kada je on u pitanju mogu samo da kažem – polako – kazao je Andrić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter