0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZADOVOLJNI ŽREBOM: Važno je bilo da igramo u Pragu

Objavljeno: 06.11.14 u 20:49

Selektor Radovan Ćurčić i funkcioner FSS Savo Milošević su optimisti posle žreba, smatraju da je Srbija dobro prošla i da ima šanse na završnom turniru.

FOTO: STAR SPORT
FOTO: STAR SPORT

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je zadovoljan žrebom za EP sledeće godine i  veruje u uspeh.

– Nismo imali prevelike želje, ali smo zadovoljni ishodom žreba. Nama je bilo važno da budemo u prvoj grupi, jer će se sve utakmice igrati u Pragu. U Češkoj će biti osam najboljih reprezentacija Evrope, pa i nismo imali prevelikih želja. Grupa je teška, svaka utakmica će biti važna. Prvenstvo počinjemo sa Nemačkom, ali verujem u naš kvalitet. Pred nama je sedam, osam meseci priprema, koje želimo što bolje da iskoristima rekao je Ćurčić posle žreba u Pragu.

Član Izvršnog odbora FSS Savo Milošević kaže da su svi rivali izuzetno ozbiljni, ali da se Nemačka izdvaja od ostalih.

– Možemo da budemo zadovoljni ishodom žreba. Želeli smo da igramo u Pragu i to nam se ostvarilo. Evropsko prvenstvo je najjače takmičenje u ovom uzrastu i učinićemo sve što bude u našoj moći da dostojno reprezentujemo srpski fudbal. U našu grupu je došla Nemačka, ali nismo ni mogli očekivati da možemo proći bez jakih rivala. Svi ostali rivali u grupi su ozbiljne ekipe – zaključio je Milošević.

Srbija će sledeće godine na šampionatu u Češkoj igrati u grupi sa domaćinom, Nemačkom i Danskom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter