0
Evrokupovi

SKROMNI MESI: Barsa je važnija od rekorda

Objavljeno: 06.11.14 u 11:42

Fudbaler Barselone Lionel Mesi sinoć se izjadnačio na večnoj listi strelaca u Ligi šampiona sa Raulom Gonzalesom pošto su objica na cifri od 71. gola.

Mesi

Ekipa Barselone savladala je Ajaks rezultatom 2:0 na gostovanju u Holandiji. Argentinski napadač bio je strelac oba gola na meču na Ajaks areni.

– Veoma važna pobeda za nas, koja nas približava cilju, a to je prvo mesto u grupi. Ajaks je solidan tim, ali mi smo prikazali dobru partiju i iskoristili sve šanse. Preostaje nam borba za prvo mesto sa Pari Sen Žermenom i verujem da ćemo biti ispred. Gode mi individualni rekordi, ali mi je najvažnije da Barselona pobeđuje – istakao je Mesi.

Mesi je celu profesionalnu karijeru proveo u Barseloni, odigrao je 436 utakmica i postigao 364 gola.

Sa katalonski timom osvojio je šest titula Primere, tri Lige šampiona, dva Kupa kralja, šest Superkupova Španije, dva UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva. Argentinski as četiri puta dobijao je nagradu za najboljeg fudbalera sveta, od 2009. do 2012. godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter