0
Fudbal

SAVETI: Šta je selektor rekao Markoviću, Mitroviću i Đuričiću?

Objavljeno: 06.11.14 u 18:55

Selektor Srbije Dik Advokat otkrio je novinarima šta je posavetovao Lazara Markovića, Filipa Đuričića, a prokomentarisao je i igre Aleksandra Mitrovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Lazar Marković (20) se za sada nije baš najbolje snašao u Liverpulu. Odigrao je devet utakmica  i još čeka na prvi gol u crvenom dresu.

– Marković je dobar igrač, ali igra prilično jednostavno. Rekao sam mu da protivnički igrači moraju da ga se plaše kao napadača. Savetovao sam ga da gleda (Rahima) Sterlinga, koji kada ima loptu, uvek se nešto desi. Nekad je to dodavanje, nekad je prodor, nekad je šut… – rekao je Holanđanin.

Selektoru nije promakao sjajan meč centarfora Aleksandra Mitrovića u Londonu, gde je doneo Anderlehtu remi – 3:3.

– Gledao sam i prethodnu utakmicu njegovog tima, ali u njoj nije postigao gol. On je talentovan igrač, bez sumnje i pametan momak. Verujem da će stvari po njega krenuti na bolje, jer trenutno nije standardan u Anderlehtu.

Na spisku za utakmice „orlova“ protiv Danaca (14. novembar) i Grčka (18. novembar), ponovo je Filip Đuričić, igrač Majnca.

– Sve što sam rekao Lazaru, rekao sam i Đuričiću. I on je veoma talentovan, ali taj talenat će jednog trenutka prestati i moraće da postane igrač – zaključio je Holanđanin.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter