0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

RADONJIĆ: Spanulis vredi koliko ceo naš tim!

Objavljeno: 06.11.14 u 13:44

Pred košarkašima Crvene zvezde je veliki izazov i gostovanje Olimpijakosa u okviru četvrtog kola Evrolige, a trener crveno-belih Dejan Radonjić upozorava da nema euforije i da je dvostruki šampion Evrope u prethodne tri godine apsolutni favorit na čelu sa prvom zvezdom tima Vasilisom Spanulisom.

vasilis-spanulis

– Olimpijakos je tim koji je poslednje tri godine dva puta bio šampion i u samom je vrhu evropske košarke. Oni imaju kapacitet za sam vrh i ove sezone. Na početku su imali problema zbog povreda i očekivao se loš start, ali su pokazali da su i nekompletni dominantni u grupi. Spanulis je obeležio evropsku košarku poslednjih 10 godina. On daje posebnost čitavoj igri Olimpijakosa, ne treba trošiti reči o njemu. Njegova vrednost na tržištu je kao čitavog našeg tima, ali nije on sam tu – nahvalio je rivala Radonjić.

Trener Crvene zvezde se posle okrenuo i ka svom timu.

– Ono što sam siguran jeste da je pred nama teška utakmica. Mnogo smo mlađi od njih, ali motivisani smo da odigramo dobro, i treba da damo sve od sebe kako bismo napravili podvig u Areni – istakao je Radonjić i dodao:

– Pobeda ili poraz ništa ne moraju da znače, jer ima još mnogo do kraja. Pobeda bi značila psihološki, ali ne do te mere da sroza ili podigne samopouzdanje i da nam da na znanje da je nešto gotovo – zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter