0
Evrokup

OCOKOLJIĆ PORUČUJE: Partizan je veliki klub sa velikim trenerom!

Objavljeno: 06.11.14 u 16:23

Crveni oktobar i četvrti poraz Partizana u Evrokupu je arhiviran, naredni evropski duel igraju sledeće nedelje u svom Pioniru, protiv Asesofta. Mlađe generacije, pa i one sa mnogo dužim stažom ne pamte kada su crno-beli imali ovako loš početak sezone. Četa Duška Vujoševića odigrala je deset mečeva, a ima samo dve pobede. U Evrokupu su izgubljena sva četiri meča, poslednja dva tesno, a u ABA ligi ima skor od četiri poraza i dve pobede.

PARTIZAN-BANVIT_20

I pored svega toga, Partizan je izuzetno cenjen u Evropi i svi očekuju da će crno-beli brzo izaći iz rezultatske krize. Za vikend ih očekuje meč sa MZT-om, pa sa Asesoftom.

– Sa Partizanom smo odigrali prijateljsku utakmicu na otvaranju sezone i pobedili skoro sa 20 poena razlike. Generalno, Partizan je favorit jer je to veliki klub, imaju velikog trenera, siguran sam da će se vratiti na pravi put. Dolazimo da odigramo što bolje pred vernom beogradskom publikom i nadamo se najboljem – rekao je za MozartSport Saša Ocokoljić, pomoćni trener Asesofta.

Partizan će biti jači sa Draganom Milosavljevićem, čiji se povratak uskoro očekuje, i sa Milanom Mačvanom. Traži se plejmejker, a čeka se i eventualni povratak Saše Pavlovića. Druga će to priča onda biti…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter