0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Partizan danas na Bosforu napada Bešiktaš

Objavljeno: 06.11.14 u 09:28

Fudbaleri Partizana večeras od 19:00 sati u Istanbulu s ekipom Bešiktaša igraju svoj čevrti meč grupne faze Lige Evrope.

Besiktas-VS-Partizan

Nakon odličnog početka i remija u Beogradu sa Totenhemom, Parni valjak je u naredna dva „izleta“ na evro-sceni doživeo dva ubedljiva poraza.

Najpre je Asteras skinuo skalp Partizanu pobedom od 2:0, a potom su Turci održali čas fudbala Partizanu u Humskoj pobedivši sa čak 4:0.

Četa Marka Nikolića nalazi se svetlosnu godinu daleko od plasmana u narednu fazu, međutim, vice-šampion Srbije i jedini predstavnik naše zemlje na evro-scenni sasvim sigurno ima motiva da se predstavi u najboljem svetlu.

– Možda je rezultat od 4:0 iz prvog meča malo nepravedan, iako su Turci pokazali da su kvalitetniji tim od nas. Sad, da li baš i za četiri gola? Sve što su pokušali, uspelo im je u Humskoj. Valjda u Istanbulu neće – kazao je Lazar Ćirković, defanzivac Partizana.

Partizan je trenutno poslednji u Grupi C, ima samo jedan bod iz tri meča i jedini je tim koji nije osetio ukus pobede. Četa Slavena Bilića se šepuri na deobi prvog mesta sa Totenhemom, ali svaka ekipa ima svojih mana – barem se tome nadaju crno-beli.

Defanzivac crno-belih nije preterano impresioniran umećem Demba Be, najveće zvezde tima, momka koji je u Beogradu bio među strelcima:

– Demba Ba je postigao gol, svaka mu čast na tome, ali ništa posebno nije pokazao – ni pre, ni posle toga. Jeste, odličan igrač, dobro se kreće, ali. U svakom slučaju, Partizan mora mnogo bolje! Rasterećeniji smo na gostovanjima, to može da bude bitna stavka – dodao je Ćirić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter