0
Analize

LE: Još jedan poraz Partizana, Lazović promašio bod (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.14 u 20:56

Fudbaleri Partizana doživeli su i treći poraz u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope pošto su u meču 4. kola grupe C u Istanbulu izgubili od Bešiktaša sa 2:1 (0:0).

Besiktas-VS-Partizan

Bolji je bio turski tim i u prvih 45 minuta, ali su se crno-beli odlično branili i uspeli su da sačuvaju mrežu svog gola. Istina, ona se zatresla sredinom prvog dela, ali je sudija Tudor opravdano poništio gol zbog ofsajda u kojem se našao Sivok pre nego što je savladao Lukača.

Bila je jasna namera srpskog vicešampiona da najpre pokuša da ostane neporažen, a u napadu šta se uradi. Međutim, promenu te koncepcije izazvao je Demba Ba koji je za samo pet minuta postigao dva gola za domaći tim. Prvi u 67. minutu iz penala posle prekršaja Stankovića nad Toreom u šesnaestercu, a drugi samo pet minuta kasnije kada je Tore dobro prošao po levoj strani uposlio usamljenog napadača turskog kluba koji je rutinski savladao Lukača.

Tračak nade Partizanu vratio je Saša Marković koji je preciznim udarcem sa oko 25 metara, posle dodavanja Saše Ilića, uspeo da savlada Gonena, ali to je bilo sve od crno-belih u ovoj utakmici. Mogao je Volkov u 88. minutu posle Drinčićevog prekida da se proslavi, ali je lopta posle njegovog nespretnog udarca glavom otišla preko gola. Još bolju priliku je u 94. minutu imao Danko Lazović, koji je posle odbitka nakon što je Gonen odbranio Drinčićev slobodnjak, sa samo tri-četiri metra zakucao loptu u prečku.

Iako su poraženi fudbaleri PArtizana su večeras pokazali da im je mesto u Ligi Evrope odnosno da je ubedljiv poraz od pre dve nedelje u Beogradu bio samo loš dan.

Posle četiri odigrana kola Partizan ostaje na samo jednom osvojenom bodu, dok su Bešiktaš i Totenhem na korak od plasmana u osminu finala pošto imaju osam poena odnosno četiri više od Asterasa.

U drugom meču 4. kola Totenhem je u Tripoliju bio bolji od grčkog predstavnika pobedivši sa 2:0.

Fudbaleri Partizana u 5. kolu 20. novembra gostuju Totenhemu u Londonu.

Stadion: Ataturk (Istanbul)
Sudija: Tudor (Rumunija)

Bešiktaš: Gonen – Ramon, Sivok, Franko, Kojbaši – Hačinson, Kavlak – Šahan (57 Pektemek), Ozjakup (70 Sosa), Tore (90 Ujsal) – Ba

Partizan: Lukač – Volkov, Stanković, Ćirković, Stevanović – Marković, Drinčić, – Pantić (65 S. Ilić), Ninković, Grbić (67 Živković) – Škuletić (67 Lazović).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter