0
Evrokupovi

FOTO: fcbarcelona.com

ENRIKE UVEREN: Mesi je najbolji, bez dileme

Objavljeno: 06.11.14 u 09:44

Trener Barselone, Luis Enrike, uveren je da je napadač njegovog tima, Lionel Mesi, apsolutno najbolji fudbaler koga je ikada video uživo.

FOTO: fcbarcelona.com
FOTO: fcbarcelona.com

Fudbaleri katalonskog giganta srušili su sinoć Ajaks u Ligi šampiona pobedom rezultatom 2:0. Barsa je sa nova tri boda overila vizu za nastupe u 1/8 finala LŠ, a argentinski fudbaler bio je strelac oba gola.

Mesi se na taj način izjednačio sa Raulom na vrhu večne liste strelaca u Ligi šampiona, pošto su obojica postigli po 71 pogodak u ovom takmičenju, gol više od Kristijana Ronalda.

– Da li je Mesi najbolji svih vremena? Apsolutno jeste. On je najbolji igrač kojeg sam u životu video, i kao igrač i kao trener – rekao je Enrike.

Enrike se nakon hvalospeva na račun Mesija okrenuo analizi susreta sa holandskim timom:

– Videla se razlika između prvog i drugog poluvremena. U pojedinim trenucima Ajaks je uspeo da izvrši pritisak na nas, a posle pauze smo pokušali da držimo loptu što dalje od našeg gola i uspeli smo – podvukao je Enrike.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter