0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SLAVEN BILIĆ: Vezali smo dva poraza, vreme je za pobednički niz!

Objavljeno: 05.11.14 u 19:15

Fudbaleri Bešiktaša vezali su dva poraza u šampionatu Turske i sada protiv Partizana u četvrtom kolu Lige Evrope žele da se vrate na pobednički kolosek. Optimizam za to im daje ubedljiva pobeda 4:0 u prvom meču u Beogradu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Nova utakmica i nova priča su pred nama. U Ligi Evrope nas očekuju još tri meča i nadamo se stoprocentnom učinku. Protiv Partizana smo bili ubedljivi pre dve nedelje i slavili sa 4:0, ali se moramo paziti „uspavljivanja“. Očekuje nas sasvim nova utakmica protiv ozbiljnog protivnika. Moraćemo da igramo i bolje nego u prvom meču – oprezan je bio Slaven Bilić u izjavi za turske medije i dodao:

– Izgubili smo poslednje dve utakmice i nismo sigurno srećni zbog toga. Pred nama je prilika da započnemo novu seriju pobeda. Dobro smo pripremljeni i neki povređeni igrači se vraćaju u naš tim. Igramo na tri fronta i svaki od njih ima svoju bitnost. Biti učesnik evropskih takmičenja ima svoju draž. Liga šampiona je uvek prioritet, ali ima i dovoljno motiva za igranje u Ligi Evrope.

Turske novinare je zanimalo da li će Gokhan Tore šutirati penal, ako do njega dođe, pošto ga je promašio u derbiju sa Fenerbahčeom.

– Ako bude jedanaesterac za nas insistiraću da ga on izvede. Bio je jedan od najboljih na meču u Beogradu. Startovaće u četvrtak i nadam se pomoći nam u teškom meču koji nas čeka – jasan je bio hrvatski stručnjak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter