0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAKIĆ: Dolazak navijača na stadion zavisi od nas!

Objavljeno: 05.11.14 u 21:05

Napadač Crvene zvezde, Đorđe Rakić istakao je za klupski sajt da je za njegov tim ove jeseni najvažnija podrška sa tribina, a da su za posetu na stadionu odgovorni sami igrači.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Nama bi svakako mnogo značila podrška navijača, ali i ja često kažem da dolazak navijača zavisi i od nas, naše igre. Ako pružimo dobre partije, to po pravilu privlači i publiku. Ja se nadam da su maši navijači osetili trenutak da nam je potrebna njihova pomoć, naročito uoči ove utakmice koja nam je možda i najbitnija u ovoj polusezoni, kako bismo zadržali priključak za rivalom, i uz još neki njihov kiks, možda postali i jesenji šampioni. Naš cilj i cilj naših navijača je isti, i ja se nadam da podrška neće izostati – počeo je priču Rakić.

Za Zvezdinog centarfora dileme nema, Čukarički je najjači rival koji će ove jeseni doći na Marakanu.

– Čukarički je do sada najjača ekipa koja nam gostuje. Radi se o stvarno ozbiljnoj ekipi i dobro organizovanom klubu. Očekuje nas mnogo teška utakmica, a ujedno i mnogo bitna. Eventualnom pobedom možemo da napravimo još jedan korak napred u trci za naslovom jesenjeg šampiona.

Đorđa Rakića su ove jeseni pratile i povrede.

– Osećam se dobro, prošlu utakmicu sam odigrao svih 90 minuta i već se bolje osećam. Nadam se da ću početi i protiv Čukaričkog, i da ću vrlo brzo nekim golom pomoći ekipi da zabeleži pobedu – zaključio je Rakić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter