0
Košarka

NBA: Majami pao, Hjuston nastavio furiozno

Objavljeno: 05.11.14 u 08:34

U nastavku NBA lige noćas je odigrano osam utakmica. U derbiju večeri košarkaši Hjuston Roketsa pobedili su Majami Hit rezultatom 108:91.

Dvajt Hauard

Trijumfom Hjustona, tim Kevina Mekhejla je nastavio sa najboljim startom u istoriji, pošto je ovaj klub stigao do petog vezanog trijumfa na startu sezone i to bez poraza.

Sjajnu partiju noćas je pružio Dvajt Hauard koji je meč okončao sa 26 poena uz 10 skokova. Džejms Harden je ubacio 25, a kod Majamija je Kris Boš upisao 21 poen uz 8 skokova.

Milvoki Baksi su u prvoj utakmici večeri pobedili Indijanu rezultatom 87:81, istakao se Brendon Najt sa 23 koša. Vašington je bio prejak za Nikse 98:83, a najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Pol Pirs sa 17 poena.

Oklahoma je nastavila svoj put bez Vestbruka i Duranta, a taj put ih vodi isključivo u poraze. Noćas je bolji bio Tornto rezultatom 100:88, a najefikasniji akter meča bio je Serž Ibaka sa 25 poena.

Čikago Bulsi su sa 98:90 savladali Orlando Medžik, a ponovo je najbolji igrač „Bikova“ bio Džimi Batler koji igra fenomenalno još od predsezonskih mečeva i koji izrasta u pravu zvezdu.

Ekipa Nju Orlinsa pobedila je Šarlot Hornetse sa 100:91, a ponovo je najznačajniji šraf u igri Pelikana bio fenomenalni Entoni Dejvis koji je noćas stao na 24 poena.

Porltand je preslišao Klivlend sa 101:82, dok su Sansi savladali Lejkerse sa 112:106. Lebron Džejms je odigrao katastrofalno, ubacio jeste 11 poena, ali je iz igre šutirao tek 4-12, totalno atipično za njega.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter