0
Košarka

LEBRON: Klivlend je predugo bio gubitnički tim

Objavljeno: 05.11.14 u 18:09

Superstar Klivlend Kavalirsa, Lebron Džejms, nije zadovoljan činjenicom da je taj tim u dosadašnjih tri meč pretrpeo već dva poraza.

Lebron-Dzejms-Klivlend-nikelebron-net

Tokom prošle noći Klivlend je izgubio od Portlanda rezultatom 101:82. Lebron Džejms nije imao svoje veče pošto je meč završio šutirajući iz igre 4-12 ukupno zabeleživši 11 poena.

– U Klivlendu je situacija takva da je tim u poslednjih nekoliko sezona izgubio mnogo mečeva. Mnogi igrači koji su ovde i koji bi trebali da nam pomognu da pobedimo, nisu igrali značajnu košarku u ovoj ligi. Kada dođemo u situaciju da nam je svaki posed lopte važan, da nemamo praznog hoda, da moramo da igramo tako da nam lopta kruži i da tim bude koristan, tada ćemo biti bolji – smatra Lebron Džejms.

Prema mišljenju Džejmsa, za tako nešto će Klivlendu možda biti potrebno nekoliko meseci:

– Mnog ljudi zaboravljaju šta je sve potrebno jednom timu da bi pobedio. Nije sve u postizanju poena, niti je sve u volji da se izađe na teren i da igraš najbolje. Ovo je timska igra. I svako od nas mora da računa i na saigrače – naglasio je Džejms.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter