2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VANJA MILINKOVIĆ-SAVIĆ: Nema rasprave, Škuletić je bio u ofsajdu!

Objavljeno: 04.11.14 u 09:40

Derbi Partizana i Vojvodine odlučio je gol Petra Škuletića i dok mnogi vode polemiku oko toga da li se ili nije napadač crno-belih nalazio u ofsajdu pri prijemu lopte, golman Novosađana Vanja Milinković-Savić nema dilemu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Nema tu šta da se raspravlja, Škuletić je bio u ofsajdu. To sam video sa svog mesta tokom utakmice, a i televizijski snimak potvrđuje da sam u pravu – istakao je za Žurnal čuvar mreže Vojvodine.

Milinković-Savić ne veruje ni urađenoj ekspertizi koja je potvrdila da je Škuletić postigao regularan gol.

– Ma, pustite eksperte, njihova tumačenja, priče i ubeđivanja. Šta ima neko da me ubeđuje oko onoga što sam video. Treba verovati sebi i svojim očima. Škuletić je bio ofsajdu i tačka.

Ipak, za mladog čuvara mreže nema dileme, Partizan je bio bolji rival na terenu.

– Ukupno gledano Partizan je bio bolji na terenu i zaslužio je da pobedi – zaključio je za kraj Vanja Milinković – Savić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

2 Komentara

  1. Ajde mali ne balavi i ne kaki, odakle si ti mogao da vidiš iz tog ugla da li je bilo ili ne ofsajda i ne galamite kada je vaš trener rekao sve, čestitao gospodski pobedu boljem i kraj, i zašto mali ne balaviš i kakiš o penalu koji vam je sviran u 94, minutu a ceo svet i dva sela više su vidla da je prekršaj bio van kaznenog prostora, i idi se ispiški popij mlekce i na spavanje, jer ti koji nemaš pet pišanja na stadionu i nemaš prava za komentare

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo me neodoljivo podseca na jednu opasku Sergeja Trifunovica iz serije Crni Gruja,kada kaze:,,E ako je Joca slepac vid’o…“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter