4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU MILIONI: Rusi ulažu dodatni novac u Crvenu zvezdu

Objavljeno: 04.11.14 u 20:07

Ugovor Crvene zvezde sa generalnim sponzorom, ruskom kompanijom Gasprom, ističe u junu naredne godine, ali navijači kluba sa Marakane nemaju razloga za brigu pošto stižu dobre vesti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, kako prenosi dnevni list Blic Gasprom je spreman da obnovi saradnju sa Crvenom zvezdom i to tako što će biti potpisan novi petogodišnji ugovor vredan čak 27,5 miliona evra.

Prema pisanju ovog lista pregovori su u završnoj fazi i očekuje se da uskoro bude potpisan novi ugovor po kojem će crveno-beli dobijati više novca u odnosu na prethodni pošto je do sada u prethodne dve godine ruska kompanija uplaćivala na račun kluba po četiri miliona iako je ugovorom bila dogovorena suma od dva i po miliona.

Iz kompanije Gasprom su naglasili da će biti samo sponzor Crvenoj zvezdi i da ih ne interesuje privatizacija kluba, kada jednog dana i to pitanje konačno stigne na red.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Da daju duplo više novca,jer je za njih to prašina,u odnosu koliko su dali i daju jednom Šalkeu,i Zenitu,a i igraju ljudi svake godine Evropu za razliku od nas,ali ima jedna caka!?
    Mi smo osvojili tu Evropu,I niko Zvezdo nema to što imaš ti….A vi mislite o tome,vi ste samo njihovi potrosaci ali 35 % stanovnistva,a ostatak!

    0
    0
    Odgovori
  2. Imperator ulaže novac građana u klub, ali se kaže da ulaže Gasprom kako se ne bi pitalo odakle… Pa da li bilo ko, ko iole ima mozga može da poveruje da Gasprom daje duplo više novca nego do sada, klubu koji nema jednu Evropsku utakmicu godinama unazad i koji je na crnoj listi UEFA, izbacuju ga iz takmičenja i prete oduzimanjem bodova, slanjem u niži rang, itd… Nikada veći raspad u SD, gašenje struje, tužbe, štrajkovi… komedija i tragedija u jednom činu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter