0
Fudbal

STANOJEVIĆ PRIZNAJE: Razmišljam o ostavci!

Objavljeno: 04.11.14 u 16:24

Trener Makabija iz Haife Aleksandar Stanojević priznao je posle četvrtog uzastopnog poraza da je razmišljao o ostavci i pre njega.

Aleksandar Stanojevic

‘Zeleni’ su novi neuspeh u nizu doživeli protiv Makabija iz Petah Tikve (1:0) u subotu, pa su tek iznad zone ispadanja u izraelskom šampionatu.

– Ostakva je jedna od stvari o kojoj sam razmišljao prošle nedelje. Ako sam razmišljao o tome tada, naravno da razmišljam i sada. Teško je pričati o tome, videćemo. Imamo veliki problem – rekao je Stanojević.

Njegov tim je u prva tri kola ostvario dve pobede, ali sada zaostaje 11 bodova za liderom Ironi Kirjat Šmonom.

– Veoma samo razočarani. Razočarali smo opet navijače, moramo nešto da preduzmemo. U pretposlednjoj utakmici smo imali gol šanse, ali u poslednjoj ni to. To je veliki problem za nas. Nešto moramo da promenimo. Napravio sam neke izmene ali nisu donele rezultat – rekao je Stanojević.

Stanojević ima podršku vlasnika kluba iz Haife Jakoba Šahara koji je odbacio spekulacije o budućnosti trenera iako je najavio promene, a navijačima se zahvalio na podršci.

– Poraz od Makabija Petah Tikve je još jedan meč zbog koga sam se osetio posramljeno. Napravićemo promene u timu i zajedno se vratiti na pravi put – saopštio je Šahar.

U narednom meču Makabi na svom terenu u Haifi dočekuje Hapoel Akru, koji ima bod vipe posle sedam mečeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter