2
Domaći fudbal

PROCURELO: Radna grupa nezadovoljna, rasulo u Partizanu!?

Objavljeno: 04.11.14 u 13:30

Bivši sportski direktor Partizana i sadašnji član Radne grupe Albert Nađ otkrio je da u klubu mnoge stvari ne funkcionišu kako treba i da će biti gotovo nemoguće pripremiti se za predstojeće izbore.  

Partizan-FK-Grb

 

Nađ otkriva i način na koji je postao član Radne grupe, a da ga niko prethodno nije ni pitao, ni obavestio o tome.

– Doneli su odluku da me uvrste u tu Radnu grupu, a niko me pre toga nije zvao i pitao da li želim da učestvujem. Došao je Upravni odbor, imao sam 30 sekundi da odgovorim i odgovorio sam potvrdno, jer smatram da se u Partizanu ne radi dobro i da neke stvari moraju da se promene. Rekao sam to u lice ljudima na sastanku i stojim iza toga. Koja je moja obaveza, dužnost, odgovornost – stvarno ne znam. Znam samo da neću klimati glavom zarad nečijih interesa. Ovo što se radi u Partizanu jednostavno nije dobro – ne krije Nađ, a prenosi Sport.

On je takođe otkrio šta je osnovni zadatak Radne grupe i tvrdi da je nemoguće organizovati izbore za tako kratak period, tačnije do sredine decembra.

– Ako sagledamo činjenicu da Skupština ima preko 60 članova, da treba pričati i sa tim novim ljudima, a imamo nešto više od mesec dana?! I, svi mi treba da pričamo sa svakim, da utvrdimo kriterijume. Koliko znam, kandidat mora da bude član Skupštine da bi konkurisao za mesto predsednika… Zar se tako priprema najvažniji organ velikog kluba? Za tako kratko vreme i na brzinu?! – poručuje Albert Nađ uz zaključak da ga niko nije obavestio o sastanku Radne grupe i da ‘nema nameru da se pojavi, pošto prvi put čuje o tome’.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter