0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA DULETA SAVIĆA: Joviću, veruj i naporno radi, golovi će doći!

Objavljeno: 04.11.14 u 10:40

U intervjuu za sajt Red Star Femli, legendarni napadač Crvene zvezde i čovek kome su Delije prvom otpevale navijačku pesmu, Dušan Savić dao je savet mladom Luki Joviću i poručio mu da ne sme da klone duhom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nekadašnji centarfor crveno-belih se prisetio debija na Marakani i tandema sa Zoranom Filipovićem.

Zoran i ja smo bili u to vreme mladi, ali smo dres prvog tima poneli sa 18 i po godina, a Luka nema ni 17 što je velika razlika. Posle nekoliko promašaja ne treba mu stavljati dodatnu stegu oko vrata, treba ga pustiti da igra jer će golovi doći. On mora da veruje u sebe, da radi mnogo više na treninzima, a kad postigne prvi gol, oni će nastaviti da se ređaju kao na traci. Znam da će postati veliki igrač. Sada moraju svi da ga podrže, uprava, trener, sigrači i navijači – istakao je Dušan Savić.

Legenda Crvene zvezde je posle dala savet „srpskom Falkau“.

– Suština je samo u radu, mora da ostaje na dodatnim treninzima, da šutira i trese mreže po hiljadu puta dnevno. Nema drugog recepta. Kad bude dostigao taj mehanizam, lako će da trese mreže i na utakmicama. Jović se možda ispromašivao u poslednjim mečevima, ali nema tog centarfora koji nije. On ima sav potencijal potreban za pravog golgetera, samo mu je potrebno vreme – jasan je bio Savić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter