1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆA NE NAPUŠTA OPTIMIZAM: Bolji smo od Stojanovićevog šampionskog tima

Objavljeno: 04.11.14 u 21:03

Ni navijači ni rukovodstvo, ali ni stručni štab Crvene zvezde nisu najzadovoljniji igrom koji su crveno-beli pružili u poslednjih nekoliko utakmica, posebno u duelu sa Donjim Sremom i kup meču protiv Rada, ali trener Nenad Lalatović otkriva jednu zanimljivu činjenicu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– U našim uslovima, sa pritiskom koji postoji jer, ipak, svi mi branimo ugled Crvene zvezde i imamo obavezu da jurimo trofeje, igrači daju uglavnom maksimum i osvojili su više bodova nego u isto vreme prošle godine tim Slaviše Stojanovića, sa Milijašem, Mrđom, Daudom, Ninkovićem! Ako sudimo po tome, potencijalu koji imamo i pojačanjima koje planiramo da dovede na zimu, onda s pravom možemo da se nadamo da ćemo odbraniti titulu, rekao je između ostalog mladi stručnjak u izjavi za Novosti.

Lalatović je kazao i da ima puno poverenje u svu trojicu napadača – rakića, Despotovića i Jovića i da će golovi s vremenom doći, a u prenosnom značenju se obratio i upravi rekavši da „ako želite da vozite automobil ponekad morate da sipate gorivo“ sa jasnom aluzijom da su igrači zaslužili da povremeno dobiju koji dinar.

Lalatovićeva želja je da Crvena zvezda do zimske pauze u najgorem slučaju zadrži samo dva boda uzaostatka za Partizanom što je prema njegovom mišljenju nadoknadivo uz jake pripreme i dobra pojačanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter