1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HRABAR I DRZAK PARTIZAN: Ne idemo u Istanbul na izlet. Imamo čime da iznenadimo!

Objavljeno: 04.11.14 u 17:29

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da njegova ekipa dobrim rezultatom protiv Bešikatša može da ostane u igri za plasman u narednu fazu Lige Evropa. Partizan će u četvrtak od 19h gostovati u Istanbulu Bešiktašu u četvrtom kolu Grupe C Lige Evrope.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ne želim da neko pomisli da idemo na izlet u Istanbul. Očekujem hrabar, drzak Partizan i dobar rezultat bi nam otvorio šansu za plasman dalje. Nekad u sportu treba verovati u čuda – rekao je Nikolić.

Crno-beli su pre dve nedelje ubedljivo izgubili od Bešiktaša u Beogradu sa 4:0, a Nikolić je istakao da ne veruje da takva utakmica može da se ponovi.

– Bešiktaš je svu svoju snagu i kvalitet demonstrirao u Beogradu i sada je veća verovatnoća da mi imamo čime njih da iznenadimo nego oni nas. Verujem da takva utakmica ne može da se ponovi. Probaćemo da odigramo dobru utakmicu i da se na kvalitetan način predstavimo evropskoj javnosti –  naveo je Nikolić.

Trener crno-belih je dodao da se nada dobroj organizaciji puta kako se igrači ne bi ‘više nego što treba potrošili na aerodromima i slično’.

On je rekao da Partizan ima određene prioritete i da će u Istanbulu verovatno pružiti šansu igračima koji su do sada imali manju minutažu.

– Ovo možda jeste prilika da neki igrači dobiju šansu. Tu mogu da se nametnu za ostatak polusezone, jer ima još mnogo utakmica do kraja, devet, što je nekima trećina sezone, a nama toliko ostaje do kraja jesenjeg dela – kazao je on.

Partizan je, posle tri odigrane utakmice, poslednji na tabeli Grupe C Liga Evrope sa jednim osvojenim bodom, tri manje od trećeplasiranog Asterasa. Bešiktaš je drugi sa pet bodova, koliko ima i prvoplasirani Totenhem.

Nikola Vujadinović, koji je trenirao sa crno-belima, potpisao ugovor sa španskom Osasunom.

– Vujadinović je otišao i nisam srećan zbog toga. Potpisao je kratkoročan ugovor sa Osasunom i postoji šansa da se vrati u Partizan, ali da sačekamo polusezonu – rekao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter