0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

DUDA TRAŽI ZAMENU KRSTIĆU: Begić stiže u Efes?

Objavljeno: 04.11.14 u 16:38

Efes i Duda Ivković imaju veliki problem zbog povrede doskorašnjeg kapitena košarkaške reprezentacije Srbije. Traži se zamena Nenadu Krstiću, a kao potencijalna se spominje Mirza Begić (29, 216).

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Slovenački centar ima otvoreni ugovor sa Union Olimpijom, što znači da može da napusti Ljubljani u slučaju dobre ponude iz inostranstva. Tokom karijere igrao je za Virtus Bolonju, Žalgiris, Real Madrid i Olimpijakos, a Begić ove sezone u ABA ligi prosečno beleži 11,3 poena uz 5,5 skokova i 2,5 blokada po meču.

Direktor Olimpije Matevž Župančič je demantovao da je bilo kontakta između dva kluba, ali nije i mogućnost da Begić zaista pređe u Efes.

Krstić će zbog preloma ruke morati da pauzira oko dva meseca, pa je jasno da je Ivkoviću neophodna kvalitetna zamena što pre.

Olimpija u utorak dočekuje Zenit iz Sankt Peterburga u četvrtom kolu Evrokupa, što će Begiću verovatno biti oproštaj od „Zmajčeka“. Efes će morati da se snađe bez startne ‘petice’ još u četvrtak, kada gostuje Nižnijem Novgorodu u četvrtom kolu Evrolige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter