1
Košarka

DA LI SE SAD DULE KAJE: Letos nije zaslužio ugovor sa Partizanom, a sada…

Objavljeno: 04.11.14 u 00:57

Košarkaši Partizana doživeli su in četvrti poraz u ABA ligi, a momak za koga nisu imali rešenje bio je Petar Torlak. Taj momak je nedavno stigao u Igokeu, pošto prethodno nije prošao probu u Partizanu.

igokea
Foto: Igokea.rs

Petar Torlak (23) je Partizanu i treneru Vujoševiću priredio svojevrsnu “osvetu“, pošto letos nije zaslužio ugovor sa šampionom Srbije, po proceni stručnog štaba crno-belih.

Prešao je u Igokeu, a da je ona napravila odličan potez, videlo se u meču protiv Partizana. Torlak je bio najefikasniji košarkaš u pobedničkoj ekipi, sa 17 postignutih poena, pa se sada postavlja pitanje da li se u Partizanu sada kaju što ga ipak nisu angažovali? Tim pre jer postižu loše rezultate  u dosadašnjem toku sezone.

– Dao sam sve od sebe na pripremama, pokušao da se nametnem… Imao sam priliku da radim sa velikim trenerom, a ostao sam u odličnim odnosima sa igračima, s kojima se i danas čujem – ističe Torlak, a prenose “Novosti“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter