0
Evropske lige

RADOJA BLISTA: Trijumf u Barseloni za pamćenje

Objavljeno: 03.11.14 u 18:35

Fudbaler Selte Nemanja Radoja oduševljen je nakon što je sa svojom ekipom slavio protiv Barselone na Kamp Nou. 

RAdoja Selta

Selta je šokirala Katalonce i nanela im drugi uzastopni poraz u ovoj sezonu u Primeri, a bivši fudbaler Vojvodine odigrao je svih 90 minuta.

– Trijumf posle 70 godina u Barseloni, da se pamti! Fantastičan osećaj je biti učesnik duela sa Barsom, stati uz rame najvećim fudbalskim asovima današnjice, pa još ih baciti na kolena. Deluje nestvarno, ali, dogodilo se u danu koji će u mojoj karijeri biti upisan zlatnim slovima. Na stranu prečke i šanse koje su propuštali igrači katalonskog giganta, sve na stranu, kad je jedino rezultat merodavan da svedoči, a, on je uz Seltu. Zahvaljujući nesavladivosti golmana Alvaresa, majstorstvu Nolita i prisebnosti strelca Lariveja – rekao je Radoja, prenosi Sport.

On je istakao da je sve rivale na terenu gledao jednako, da se trudio da ih ne gleda kao igrače kojima se divi.

– Zadovoljan sam kako je sve prošlo, trudio sam se da na terenu ne gledam Mesija očima čoveka, koji je zadivljen njegovim umećem… Uspelo mi je, sreća je neopisiva – rekao je Radoja i dodao da je na kraju meča uzeo dres od Ivana Rakitića.

– Uoči utakmice igrači su se dogovarali ko će sa kim da razmeni opremu, do Mesija tada nisam dospeo, bila je poprilična gužva, zato sam uzeo Rakitićevu četvorku – rekao je Radoja. 

Posle meča čestitke su mu stizale sa svih strana. 

– Najdraže su mi one iz Vojvodine, javili su se Poletanović, Babić, Gaćinović, Luković… Srce mi je bilo puno – zaključio je Radoja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter