0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

PERIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Bila je ovo teška utakmica

Objavljeno: 03.11.14 u 12:39

Reprezentacija Srbije, savladala je Izrael 26:22 u drugom kolu kvalifikacija za EURO 2016. Selektor „orlova“ Dejan Perić, ovako je video jučerašnji meč u Rišonu:

FOTO: RSS
FOTO: RSS

– Čestitke igračima i stručnom štabu na pobedi. Utakmica je bila teška, a opet je nismo prelomili kada smo imali prednost od 5,6 razlike. Mislim da smo finiš utakmice, odnosno poslednjih 15 minuta odigrali najbolje. U tom periodu smo napravili razliku i do kraja rutinski meč priveli kraju. Čestitam Izraelu na dobroj igri.

Dragan Đukić, selektor reprezentacije Izraela:

– Čestitke Srbiji. Nije im bilo lako igrati ovde. Mi smo pokušali da odigramo kako njima najmanje odgovara, ali je njihov individualni kvalitet bio dosta veći. I pre početka sam rekao da je Srbija favorit broj 1 u našoj grupi, što pokazuje pobeda Crne Gore protiv Islanda. Srbija će se sigurno kvalifikovati na EP, ako sve bude u redu, već aprilu bi mogla da se kvalifikuje na EP i počne pripreme za Prvenstvo. To bi bilo dobro, jer tako držimo šansu Rio.

Kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo biće nastavljene krajem aprila naredne godine kada našu selekciju očekuje dvomeč protiv reprezentacije Islanda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter