0
Evroliga

MVP EVROLIGE STIŽE U ARENU: Kapiten Olimpijakosa najbolji u oktobru

Objavljeno: 03.11.14 u 15:56

Najbolji košarkaš Olimpijakosa Vasilis Spanulis proglašen je za najboljeg košarkaša meseca oktobra u Evroligi pošto je imao najbolje brojke među igračima čiji su timovi još uvek neporaženi.

spanulis-mvp-oktobar

Iskusni bek je predvodio svoj tim u tri pobede u evroligaškoj grupi D sa prosečno 21,3 poena po meču, a pored toga je beležio 4,7 asistencija odnosno 3,7 asistencija uz vrlo dobar šut za tri poena od 41,7 odsto (10/24).

Najbolju partiju pružio je prethodne nedelje na gostovanju u Litvaniji gde je protiv Neptunasa za 41 minut na terenu postigao 34 poena uz čak šest trojki i poslednjih šest poena za svoj tim u produžetku.

Spanulisu nedostaje svega 50 poena da postane četvrti igrač u istoriji Evrolige koji je stigao do brojke 2.500, a pre njega to je od ruke pošlo samo još Huan Karlosu Navaru, Markusu Braunu i Jaki Lakoviču.

Beogradska publika će ponovo imati priliku da vidi na delu jednog od najboljih košarkaša sveta pošto sa Olimpijakosom stiže na duel sa Crvenom zvezdom, koji je na programu u petak sa početkom od 19 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter