5
Domaći fudbal

BURNO: Fenomenalna atmosfera na jugu, tuča s navijačima Voše na severu (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 03.11.14 u 10:27

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć ekipu Vojvodine rezultatom 1:0 u okviru 12. kola Jelen Superlige Srbije.

Grobari-Partizan-Vojvodina

Paralelno sa „fudbalskim ratom“ na travnatom tepihu u Humskoj ulici, na tribinama ja vođen i „ljuti rat“ između Grobara i Firme.

Naime, incidenti su počeli pred sam start utakmice, pošto su navijači novosadskog tima stigli podno severne tribine gde ih je sačekala grupa domaćih navijača. Ubrzo je došlo do fizičkog sukoba, a policija je munjevitom akcijom pohapsila one najratobornije.

Tuca-Grobari-Firma

Nakon toga, Grobari su napravili fantastičnu atmosferu sa sjajnom koreografijom, upalivši pregršt baklji i „dimnjaka“…

Uživajte u navijanju Grobara:

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Dugo sam smisljao sta da napisem, ali mislim da ipak nemam reci da opisem koliko mi se gadi ono sto se moze podvesti pod naziv “grobari“. Pistolji, gudra, agentura… Najblaze receno, sramota su za citav navijacki svet.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakva kontradikcija u samom naslovu sjajna atmosfera a pritom i tuca navijaca. Naravno kad su u pitanju navijaci „vecitih“ svaki njihov ispad je nekako divan,herojski i zasluzuje hvalospeve pa makar se radilo i o nekim zabranjenim pirotehnickim sredstvima. Zar to gospodo urednici nije malo pristrasan pristup? Licno sam navijac Novog Pazara i kada se kod nas upali jedna baklja ili jedna petarda odmah vas naslov izgleda tipa „Ponovo divljanje u Pazaru“ ili jos neki onako senzacionalisticki. Pitam vas sta je to toliko divno i bajno u tuci navijaca dva kluba? Vi mozete da navijate za koga hocete i to je vasa licna stvar ali nazovite stvari pravim imenom ma ko god bio taj sto pravi izgrede na nasim stadiojima. Nije vazno jel’ navijac „vecitih“ ili nekih drugih klubova izgrednik je taj koga treba kazniti a ne uzdizati kao nekog heroja. Pozdrav i Novog Pazara.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vi u Srbiji se nećete opametiti još 200 godina , UEFA premalo kažnjava , i nemojte se nigdje žaliti za organizaciju utakmica nećete biti sposobni još toliko godina ,sad je na potezu FS Srbije, da vidimo dali su se išta naučili od prošlog meseca , nije čudno što je fudbal na niskim granama

    0
    0
    Odgovori
    • E moj debilu Ko SI ti da komentarises bilo sta?vuci dupe u svoje dvoriste I pocisti svoja govna a nasa mozes da jedes samo indijancu…

      0
      0
      Odgovori
    • Pa debulcini sta ima Uefa, sa FSS-om.
      Kako smo vodili navijanja u proslosti tako ce bit i u buducnosti, a ovakve tuce se desavaju i na zapadu ako nisi znao pa sta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter