11
AdmiralBet ABA Liga

VUJOŠEVIĆ PONOVO PODIGAO GLAS: Neću da budem Vučićev sluga!

Objavljeno: 02.11.14 u 11:37

Šef stručnog štaba KK Partizan, Duško Vujošević, ponovo je pričao o dešavanjima u klubu. On je za javnost poručio da name nameru da bude ničiji sluga, pa ni sluga Aleksandra Vučića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U opširnom intervjuu za list Kurir, šef stručnog štaba Partizana je kazao da je preko SNS, tačnije preko Andije Vučića, u Crvenu zvezdu tokom poslednjih godinu dana „uplivao“ kapitel od čak sedam miliona evra:

– Andrija Vučić sada nije u Zvezdi, a znate li zašto? Prošle sezone, dok su on i članovi SNS bili tamo, preko sedam miliona evra je ušlo u klub, pre svega od privatnika. Do sukoba je došlo zato što su oni donosili novac, a gospodin Čović je postavio svog zeta za predsednika i donosio odluke. Kad je došlo do ličnih sukoba, odlučeno je da se pare, umesto u sport, ulažu u lečenje bolesne dece – rekao je Vujošević.

Kao primer lošeg upliva političara u sport, Vujošević navodi slučaj Čovića, odnosno ugovor o fuziji FMP i Crvene zvezde. On je kazao da ukoliko se taj ugovor prekine ranije, Zvezda je u obavezi da ispalati Čoviću sumu od 4,5 miliona evra.

On je potom istakao da mu se nimalo ne dopada način na koji novinari izveštavaju o događajima iz KK Partizan:

– Ne bih. Zbog vaše strategije da vam je prodaja prioritet. Zato mi se ne sviđa kako pišete. Ne znam zašto ste vi novinari tako hrabri kad je u pitanju moj gest, a prelazite preko gestova mojih kolega. A kad su u pitanju ljudi iz vašeg esnafa, nemate skoro nikakvu reakciju. Onda je to služenje caru – istakao je Vujošević.

Na potpitanje da li je taj car  premijer Srbije Aleksandar Vučić, Vujošević odgovara potvrdno:

– Pa onome ko je car. Trenutno je to Vučić – kaže Vujošević.

Trener crno-belih je potom istakao da je spreman da uradi sve kako bi pomogao svom klub kome je jednom spreman da služi. Govoreći o tome šta mu je najteže u čitavom SD Partizan, Vujošević, koji je i predsednik SD Partizan, kazao je da je to nerešena situacija oko stadiona za koga se još nije defnisao vlasnik.

Strateg Parnog valjka kazao je i da se u sportu pritisci ne vrše direktno, putem telefona, već posredno, onemogućavanjem sponzora, medijskim pritiscima i sličnim metodama. Kao jedan od primera takvog vida pritiska, Vujošević navodi činjenicu da kompanijama koje sponzorišu Partizan nije omogućeno da imaju određene poreske benifite.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

11 Komentara

  1. Diktator Vučić će pući pre Partizana jer Partizan nije samo JSD partizan..Partizan je 3 miliona grobara….i SDCZV nije Vučić vlast i novac nego 3 miliona cigana i niko neće pući..pući će samo oni koji pokušaju da sruše ili jedne ili druge…a Vučić upravo puca i od cigana ..ma koliko on misli da ga vole …neće biti baš da je tako gospodine diktatoru vučiću

    0
    0
    Odgovori
  2. Crvena Zvezda je masina za pranje novca Nebojse Čovica, pare je zaradio pošteno, pošteno je pokrao narod na Kosovu. Svi koji su mu omogućili put do stolice i spajanje dva kluba dobili su svoj deo kolača. Ne budite glupi. Sve je u parama. Delije ce shvatiti to kada se posle svega Zvezda raspadne u prosecan klub, kada sve pare operu.

    0
    0
    Odgovori
  3. daj ne seri svinjo debela…prije dok je ulazlu u vas klub bilo je sve ok a sad kad nedolazi vise para sad niko nevalja…sada udaras svoje igraci i hvatas jih za vrat SRAMOTA!!!onaj ko te podrzava u tome i on mora da se pod hitno leci sa tobom!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter