0
AdmiralBet ABA Liga

TRENER BUDUĆNOSTI: Zvezda je stvorena da bi dominirala

Objavljeno: 02.11.14 u 12:15

Šef stručnog štaba podgoričke Budućnosti, ekipe koja večeras od 21:00 sat igra protiv crveno-belih u okviru 6. kola ABA lige, Igor Jovović, ima samo lepe reči o svom rivalu.

Igor-Jovovic-Trener

Večeras je u Jadranskoj ligi na repertoaru pravi derbi za sve košarkaške sladokusce, pošto će snage odmeriti jedine dve neporažene ekipe. Trener gostujućeg tima može samo u superlativima da priča o svom protivniku:

– Crvena zvezda je tim koji je napravljen da dominira u ABA ligi. Do sada ima samo jedan poraz, od Neptunasa, ali je i taj meč mogla da reše u svoju korist, tako da je veliki favorit. Sa druge strane, mi smo tim koji se polako zahuktava, iz meča u meč igramo sve bolje – kazao je trener Budućnosti.

U prvi plan Jovović ističe Zvezdinog centra Bobija Marjnaovića:

– Marjanović dominira na svim frontovima, potpuno je atipičan centar za evropske okvire. Naš rival na spoljnim pozicijama ima dva vicešampiona sveta, a Vilijams je dirigent tima. Crvena zvezda iz jake defanzive pravi razliku. Videli ste protiv Valensije, da Španci nisu 32 minuta imali otvorene pozicije za kvalitetan šut. To nije proizvod loše igre Valensije, već odlične odbrane crveno-belih – smatra Jovović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter