0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VESELINOVIĆ PRED PARTIZAN: Znamo svoje prednosti

Objavljeno: 01.11.14 u 22:55

Ekipa Vojvodine u nedelju od 19 časova gostuje Partizanu u okviru 11. kola Jelen Superlige. Novosađani u Beograd dolaze sa prikažu svoju igru, ali blagu ulogu favorita ipak daju domaćinu, iako dele prvo mesto na tabeli. Lazar Veselinović, najbolji strelac „Lala“ naglašava da je želja njegovog tima da se ostvari pozitivan rezultat.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Za utakmicu sa Partizanom nismo se pripremali po nekom posebnom receptu, već uobičajeno, kao za svaku utakmicu u kojoj želimo da se nadigravamo. Smatram da bi trebalo domaćinu da damo ulogu favorita, a u varijanti su sva tri moguća rezultata. Naravno, napašćemo domaćina i igraćemo našu igru kao i do sada, jer znamo koje su naše prednosti uz sav respekt crno- belima, a želja je da ostvarimo pozitivan rezultat, izjavio je Veselinović.

Partizan i Vojvodina u sztrašnji meč ulazi sa podjednakim brojem bodova (25) i ko trijumfuje u ovom duelu mogao bi lako do titule jesenjeg prvaka Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter