0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

RADONJIĆ: Budućnost je tim za Evroligu!

Objavljeno: 01.11.14 u 15:00

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 21 čas u Pioniru dočekuju Budućnost u šestom kolu ABA lige, a ujedno to će biti duel do sada dve ne poražene ekipe.

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

– U jakom smo ritmu, igramo dve utakmice u sedam dana. Posle Valensije u goste nam dolazi Budućnost, tim koji zajedno sa nama ima najbolje rezultate, pokazuje najbolje igre i zato je ovo derbi – počeo je priču trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, koji je nastavio sa pohvalama na račun Podgoričana:

– Budućnost je odradila sjajan posao u prelaznom roku, angažovala je igrače koji su svojim kvalitetom i iskustvom nagovestili da će im ambicije ove godine velike. Pred sam početak sezone angažujući Kuka na mestu pleja dodatno su nadogradili kvalitet i iskustvo. Dakle, puno je razloga koje govore u prilog tome da su evroligaške ambicije prisutne kod njih. Imaju više igrača koje mogu da koriste i na spoljnim i na centarskim pozicijama, mogu da igraju na različite načine, da koriste dugačak roster, što su i pokazali u mečevima ABA lige, kao i u poslednjem meču u Poljskoj u Evrokupu protiv Zelen Gore.

Ipak, Radonjić veruje da će crveno-beli uz pomoć publike savladati Budućnost.

– Potrebno je da nam motivacija bude na nivou rivala koji nam dolazi. Za našu mladu ekipu i momke koji igraju i koji brane crveno-beli dres, veoma je važno da brojnost i glasnost naših navijača bude na onom nivu da bi ta mladost mogla da eventualno prevaziđe neke stvari koje bi mogle da se dese na utakmici, a koje su sasvim logične da se dese imajući u vidu ono što sam rekao u smislu umora i oscilacija. Zajedno možemo da pobedimo svakog – jasan je bio Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter