1
Domaći fudbal

PUCA NA MARAKANI: Igrači traže plate, Terzić demantuje i obećava titulu

Objavljeno: 01.11.14 u 11:33

Tokom jučerašnjeg dana u Ljutice Bogdana održan je sastanak igrača, stručnog štaba i uprave Crvene zvezde na kojem je, kako se saznaje, centralna tema bio – novac.

FK-Crvena-zvezda-GRB

Naime, kako se spekuliše, fudbaleri crveno-belih nezadovoljni su jer se trend u kašnjenju isplata nastavlja iz prošle sezone.

Kako piše Kurir, nemir na Marakani je sve veći, a loše igre tima u poslednje vreme samo su odraz celokupnog stanja u klubu.

Izvor ovog dnevnog lista, navodno igrač Zvezde, potvrdio je da se, tokom jučerašnjeg sastanka, pričalo o zaostalim zaradama. Međutim, generalni sekretar Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, negira postojanje takvih priča:

– Nije to bila tema – kratko je odgovorio Terzić.

Ipak, on je dodao da će crveno-beli na kraju JSL biti ponovo ekipa koja će sakupiti najviše bodovao i na taj način odbraniti titulu:

– Igrači i stručni štab dobili su našu punu podršku! Imamo najbolji tim u državi. Bićemo šampioni, svi verujemo u to – rekao je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

1 Komentara

  1. Ma ljudi taj ce jos vise upropastiti klub nego svi dosadasnji funkcioneri, jer on dosad ni jedan problem nije resio vec samo odlaze njihovo resavanje unedogled kako bi opstao na funkciji evo sada se javio opet problem Bronovicki i da klub spadne na tako niske grane da jedan Dzoni mijailovic moli istog da ne blokira klub sramno je to i za klub ali posto dr. Poternica ima obraz kao djon njega nije mnogo briga za to, da je lepe srece, pravde i zakona dr. Poternica bi bio sada cimer sa Djurom Frizurom, raznim kokezama, blokezama toncevima cimer u nekom KP domu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter