0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Sautempton prati Čelsi u stopu (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.14 u 18:35

Deseto kolo nije donelo promene na vrhu Premijer lige, Čelsi i dalje ima četiri boda više od Sautemptona.Plavci su sa 2:1 nad KPR ostvarili osmu pobedu, dok je Sautempton minimalcem u Halu zadržao korak. Arsenal se probudio i sa 3:0 razbio Burnli, dok je VBA autogolom slavio u Lesteru.

Premijer liga logo

Vest Hem je nadoknadio dva gola manjka i igrao 2:2 u Stouku, dok Everton i Svonsi nisu uspeli da postignu gol.

Čelsi predvođen Oskarom i Azarom je i dalje neporažen u Premijer ligi. Brazilac je doneo Čelsiju prednost u 32. minutu, da bi pola sata pre kraja KPR lepim golom Ostina izjednačio. Desetak minuta kasnije, Oskar je iznudio penal koji je u pobedu pretvorio Azar. Branislav Ivanović i Nemanja Matić su odigrali još jednu sjajnu utakmicu.

Sautempton prati Čelsi, ostvario je sedmu pobedu. Za nova tri boda bio dovoljan spektakularan pogodak Viktora Vanjame. Dušan Tadić je igrao do 71. minuta.

Kalum Čejmbers je bio asistent i strelac prvog profesionalnog gola ua tobdžije. Prvo je namestio Aleksisu Sančesu pogotak za vođstvo protiv Burnlija u 71, a potom i sam bio strelac u 73. minutu. Čileanac je pogodio još jednom u nadoknadi.

Vest Hem nije uspeo da kapitalizuje veliku pobedu nad Mančester Sitijem u prošlom kolu, osvojio je samo bod, ali veliki u Stouku. Domaćin je pogocima Mozesa i Dijufa stekao dva gola prednosti, ali su Ener Valensija i Stjuart Dauning izborili remi za „čekićare“.

Premijer liga, 10. kolo

Njukasl – Liverpul 1:0
Arsenal – Burnli 3:0
(Sančes 71, 90+1, Čejmbers 73)
Čelsi – KPR 2:1
(Oskar 32, Azar 75p – Ostin 62)
Hal Siti – Sautempton 0:1
(Vanjama 3)
Lester – VBA 0:1
(Kambijaso 47ag)
Stouk Siti – Vest Hem 2:2
(Mozes 33, Dijuf 55 – Valensija 60, Dauning 73)
Everton – Svonsi 0:0
Njukasl – Liverpul 1:0

Nedelja:
14:30 Mančester Siti – Mančester Junajted
17:00 Aston Vila – Totenhem

Ponedeljak:
21:00 Kristal Palas – Sanderlend

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter