0
Evropske lige

NOVI PROBLEM: Janković preskače Ćezenu zbog povrede

Objavljeno: 01.11.14 u 20:40

Fudbaler Verone Boško Janković propustiće meč sa Ćezenom u okviru desetog kola Serije A zbog povrede koju je zadobio na meču sa Lacijom.

Jankovic_Verona

Janković je osetio veliki bol u prvom poluvremenu duela završenog rezultatom 1:1, zbog čega je posle 45 minuta igre ostao u svlačionici. Odmah posle utakmice nije bila poznata ozbiljnost povrede, da bi pregled magnetnom rezonancom potvrdio da je Janković samo preforsirao zadnju ložu.

Srpskom fudbaleru je naloženo mirovanje u naredna četiri dana, pa bi sredinom nedelje trebalo da se vrati u trenažni proces. To ujedno znači da će biti u konkurenciji za tim već sledećeg vikenda, za meč sa Interom u Milanu, 9. novembra.

Od početka sezone, Verona je prikazala vrlo dobre partije. Trenutno drži 11. mesto na tabeli Serije A sa 12 bodova, deset manje od vodećeg Juventusa, a Janković je jedan od najbolje ocenjenih igrača u svojoj ekipi u ovom šampionatu.

Utakmica između Ćezene i Verone igra se u ponedeljak od 19 časova na stadionu „Dino Manuci“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter