0
Košarka

NBA: Dominirali Lebron, Rudi Gej i Blejk Grifin

Objavljeno: 01.11.14 u 08:52

U NBA ligi noćas je na repertoaru bilo šest utakmica, a Klivlend Kavalirsi uspeli su da se iskupe za poraz od Niksa kod kuće trijumfom nad Čikagom u gostima.

Grifin

Fantastičnu noć imao je Lebron Džejms koji je meč završio sa sjajnih 36 poena uz 8 skokova i 4 asistencije. Upravo ovaj momak bio je najzaslužniji za trijumf nakon produžetka.

Treba istaći da je malerozni Derik Rouz ponovo pretrpeo veliki peh, pošto se prilikom jednog doska dočekao na nogu Kajrija Irvinga izvrnuvši članak zbog kojeg nije bio u stanju da privede meč kraju.

Noćas je odigran i gradski derbi Los Anđelesa. Iako su Klipersi ušli u susret kao veliki favoriti, Lejkersi su na 16 sekundi pre kraja imali šut za izjednačenje, ali je pokušaj trojke Kobija Brajanta odseo na „zadnjem“ obruču.

Stejpls Centrom se prošetao Blejk Grifin koji je meč završio sa fantastičnih 39 poena, a ne bi bilo zgoreg naglasiti da je ovaj momak tokom leta proširio svoj šuterski domet, pa je sinoć ubacio i dve trojke iz dva pokušaja.

Još jedan dominatan performan viđen je prošle noć. Reč je o roli fantastičnog Rudija Geja koji je ubacio čak 40 poena u trijumfu svog tima nad Portlandom.

Rezultati:
LA Lejkers – LA Klipers 111:118
Finiks – San Antonio 94:89
Sakramento – Portland 103:94
Milvoki – Filadelfija 93:81
Čikago – Klivlend 108:114 (produžetak)
Indijana – Memfis 89:97 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter