0
Košarka

DRUŽENJE NA SAJMU: Đenka učio srpski sa klincima, Dangubić čitao bajke

Objavljeno: 01.11.14 u 18:54

Košarkaši Crvene zvezde posetili su u Sajam knjiga u Beogradu i tom prilikom se družili sa najmlađim navijačima kojima su čitali bajke. Čarls Dženkins, Marko Tejić i Nemanja Dangubić bili su gosti Evro Đuntija, a mališani su od njih čuli i zanimljive priče iz sveta košarke i vrlo korisne savete.

kkzvezda
Foto:kkcrvenazvezda

Tejić je pričao o svom iskustvu koje je stekao pohađajući Koledž Beograd koji se nalazi u sistemu Zvezde i o tome koliko je obrazovanje značajno sportistima. Dženkins je zajedno sa mališanima učio srpski jezik, što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih i puno osmeha. Najviše posla imao je Dangubić koji se odlično snašao u novoj ulozi i pročitao najviše bajki okupljenim mališanima, a potom usledio je i kviz. Dangubić i Tejić su postavljali pitanja mališanima, a posle svakog tačnog odgovora usledile su nagrade u vidu slatkiša i knjiga.

Na kraju druženja devojčice i dečaci, kao i ostali prisutni imali su prilike da se slikaju sa svojim idolima.

– Veliko je zadovoljstvo družiti se sa klincima i podeliti svoja iskustva sa njima. Drago mi je da sam učestvovao u ovoj akciji i imao prilike da na neki način posavetujem najmlađe navijače –  rekao je Dangubić.

Najviše se, bez sumnje, zabavio Dženkins, koji je istakao da mu je drago da je druženje privuklo toliku pažnju.

– Bilo je sjajno. Učio sam srpski zajedno sa mališanima, čitali su bajke, nisam baš razumeo ali sve te priče jako dobro znam. Bilo je odgromno interesovanje i drago mi je što smo obradovali brojne dečake i devojčice svojim dolaskom – zaključio je Dženkins.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter