0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Gluposti su da razmišljam o odlasku, moramo da pobedimo Rad!

Objavljeno: 31.10.14 u 12:28

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da je pred njegovim ekipom najteža i najbitnija utakmica na gostovanju Radu u nedelju u 11. kolu Jelen Superlige. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Kao što sam i najavio, utakmice sa Radom imaju dva poluvremena. Prvo u Kupu smo izgubili, ostaje drugo u prvenstvu koje je najvažnija utakmica za nas do sada, jer nas održava u borbi za titulu. Znamo da teren neće biti najbolji, da ćemo teško imati pas igru, ali to nije opravdanje. Rad je imao nekoliko šansi i jednu iskoristio i izbacio nas u Kupu, dok smo mi kažnjeni za propuštenih pet, šest prilika. Ja snosim svu krivicu za poraz, odgovnost je samo moja – priznao je Lalatović i demantovao da je najavio ostavku u slučaju da u nedelju ekipa ne osvoji tri boda.

– Novinarska glupost je da sam rekao da ću dati ostavku ukoliko ne pobedimo Rad u nedelju. Ne razmišljam o odlasku, posvećen sam svom poslu i razmišljam samo o pobedi u narednoj utakmici – zaključio je Lalatović na konferenciji za medije.

Napadač Đorđe Despotović najavio je popravni u prvenstvenoj utakmici protiv ‘građevinara’.

– U prvoj utakmici Rad se bolje snašao, a mi nažalost nismo iskoristili svoje šanse. Nadam se da ćemo u nedelju biti bolji i da ćemo osvojiti tri boda – istakao je Despotović.

Utakmica Rad – Crvena zvezda na programu je u nedelju u 13 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter