0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA EP: ‘Orlovi’ orni idu za Izrael

Objavljeno: 31.10.14 u 19:35

Rukometaši Srbije posle pobede nad Crnom Gorom na startu kvalifikacija za EP 2016. s optimizmom očekuju i drugu utakmicu, protiv Izraela, u nedelju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Svaki novi protivnik je nova priča, i iz svega treba izvući pouke, šta je bilo dobro, a šta ne. Selekcija Izraela na čelu sa našim trenerom igra jako brz i temperamentan rukomet , međutim, mi idemo da odigramo još bolji meč –  istakao je vršilac dužnosti selektora Srbije Dejan Perić.

On je dodao da u odnosu na sastav protiv Crne Gore, u Izrael neće putovati Rajko Prodanović i Strahinja Milić.

– Ako budemo ispoštovali naš dogovor iz svlačionice, siguran sam da ćemo ostvariti ono što smo se i dogovorili. Dovoljno smo iskusni da možemo da odigramo na zadovoljavajućem nivou protiv Izraela. Cilj nam je da ovaj ciklus završimo sa četiri boda, kako bismo spremnije dočekali nastavak kvalifikacija na proleće i susrete sa Islandom – rekao je srednji bek nacionalnog tima Srbije Nenad Vučković.

Rukometna reprezentacija Srbije kvalifikacije za EURO 2016. nastavlja na proleće, kada će krajem aprila i početkom maja igrati sa Islandom u gostima i kod kuće, zatim gostuje Crnoj Gori, a u junu će ugostiti selekciju Izraela.

Evropsko prvenstvo za rukometaše igra se u Poljskoj u januaru 2016.godine, a plasman će izboriti po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe, kao i najbolja trećeplasirana selekcija sa kvalifikacija.

Selekcija Srbije igra protiv Izraela drugi meč kvalifikacija za EP u nedelju od 19,45 sati po srednjeevropskom vremenu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter