0
Evroliga

Foto: STARSPORT

SVEMOĆNI VILIJAMS: Kada Delije navijaju izgleda kao da protivnik na terenu ne postoji

Objavljeno: 30.10.14 u 21:37

Na konferenciji za medije posle odlične partije protiv Valensije pojavio se plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams koji je veći deo zasluga za trijumf prebacio na stručni štab koji je ovrlo dobro pripremio utakmicu.

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

– Trener je odlično pripremio utakmicu. Dobro smo uradli skauting i odlično smo se pripremili za njihove napadačke akcije. Napdali smo njihove slabije tačke, a u napadu smo imali raspoloženog Bobija. Mislim da smo igrali zaista dobro, uprkos tome što konačan rezultat govori da smo lako pobedili mislim da je ovo bila teška utakmica za nas, rekao je Vilijams.

Na pitanje o podršci publike Amerikanac je rekao:

– Kada se čuje huk sa tribina izgleda kao da protivnik na terenu ne postoji. Bilo mi je teško da igram u takvoj atmosferi protiv Crvene zvezde, a imati ovakvu podršku je zaista fantastično.

O saradnji sa Bobijem Marjanovićem, koja je na vrhunskom nivou, Vilijams kaže:

– Bobi je jedan o najvećih ljudi koje sam video u životu. Nije mi teško da mu dodam loptu kada se otvori. On ima meke ruke, lako hvata loptu i ima dosta osećaja. Lako je igrati sa njim.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter