1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JANKOVIĆ ZA HOTSPORT: Partizan je iznenadila igra koju smo prikazali

Objavljeno: 30.10.14 u 12:28

Mladi tim OFK Beograda je remizirao sa Partizanom u zaostalom meču sedmog kola Jelen Super lige Srbije. Centralna figura u redovima Romantičara sa sjajnim dodavanjem lopti bio je Marko Janković. Zanimljivo je da je momak poreklom sa Cetinja, prošao omladinsku školu Partizana, ali pravu šansu u prvom timu nije dobio te je sreću potražio u Olimpijakosu. Sada nastupa za OFK Beograd kao pozajmljeni igrač kluba iz Atine. Janković je u razgovoru za naš portal izneo svoje viđenje utakmice.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– U prvom poluvremenu smo bili dominantniji na terenu, stvarali smo šanse i igrali smo agresivnije. Ostaje žal za nerealizovanim prilikama, jer da smo u tom delu igre postigli još koji gol verovatno bismo pobedili. S druge strane njima je pripalo drugo poluvreme tako da je remi možda najrealniji rezultat.

Koji je bio vaš adut protiv crno-belih?

– Mislim da ih je iznenadila agresivnost koju smo prikazali, kao i snažna kolektivna igra.

S obzirom da si dete Partizana da li su ti tokom utakmice sa crno-belima bila pomešana osećanja?

– Iskreno jesu. S jedne strane primarni cilj mi je bio da sa svojom ekipom izborim što bolji rezultat, a sa druge strane žao mi je što je nakon ovog rezultata liderska pozicija Partizana na tabeli uzdrmana. Ali kao svakom profesionalcu primaran mi klub za koji nastupam.

Da li to znači da ćeš se jednoga dana vratiti u Humsku?

– Za sada o tome ne razmišljam, jer sam skoncentrisan na partije u dresu OFK Beograda, a u kom pravcu će se moja karijera odvijati pokazaće vreme… Mislim da ću kad-tad ponovo obući crno-beli dres i igrati pred punim stadionom Partizana, zaključio je mladi fudbaler Marko Janković.

hotsport.rs – Katarina Kostić

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter