1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAŽIĆ: Hteo sam da se izvinim Grobarima, a oni su me vređali! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.14 u 11:29

Napadač OFK Beograda,Dejan Dražić, koji je ponikao u Partizanu, juče je dao gol za „romantičare“ protiv crno-belih, a kada je hteo da se izvini Grobarima zbog pogotka, nije bio shvaćen i sa „juga“ je počašćen uvredama.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Nisu me razumeli i to me je baš iznenadilo. Pogotovo vređanje sa tribine jer ja nisam proslavio gol. Posle vređanja sa „juga“ ne želim ništa da pričam – rekao je Dražić za Butasport.

Podsetimo Partizan i OFK Beogrd su u sredu odigrali odloženi meč 7. kola Jelen Superlige u kome nije bilo pobednika. Evo i kako je izgledao odlazak Dražića posle gola ka južnoj tribini.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

1 Komentara

  1. Da si samo uradio kao sto to radi i svaki drugi igrac(izbegao radovanje)veruj mi da te ne bi niko vredjao.Nego ti si morao da otrcis prema jugu i sa samo tebi poznatoj gestikulaciji,pokusao da se ,,izvinis,,.Posle se cudimo kada mladi budu ranjeni ili ne daj Boze igube zivot u navijackim obracunima,nije ni cudo kada igraci klubova samo jos vise dolivaju ulje na vatru i ne cine apsolutno nista kako bi to sprecili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter