0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

PETKOVIĆ OPERISAN U RIMU: Karakterom do bržeg povratka na teren

Objavljeno: 29.10.14 u 23:40

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Marko Petković operisao je u Rimu ukrštene ligamente, koje je povredio na prvoj utakmici baraža protiv Španije u Jagodini. Operaciju je uspešno obavio italijanski stručni tim pod vođstvom doktora Paola Marijanija. Sa Markom Petkovićem u Rimu je, ispred Fudbalskog saveza Srbije, doktor Željko Ćurčić, i aktivno je uključen u kompletnu proceduru dr Marijanija. Dr Ćurčić le pratio operaciju i biće uključen u dalji tok lečenja i oporavka našeg kapitena.

FOTO: FSS
FOTO: FSS

Dr Ćurčić se javio sa prvim vestima posle hiruške intervencije.

– Operacija je prošla rutinski. Operator je bio dr Paolo Marijani sa saradnicima. Sat vremena po izlasku iz operacione sale počeo je postoperativni tretman aparatom za kontinuirane pasivne pokrete operisanog kolena. Marko se oseća dobro i otimistički je raspoložen. Prof. Marijani je, takođe, optimista. On je pohvalio našeg kapitena i njegov karakter, pa predviđa brži oporavak nego sto je uobičajeno, izjavio je iz Rima dr. Ćurčić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter