1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ BESAN: Sramno, o organizaciji igre neću ni da govorim

Objavljeno: 29.10.14 u 19:17

Trener Partizana Marko Nikolić nezadovoljan je izdanjem svoje ekipe u remiju sa OFK Beogradom u zaostalom meču sedmog kola Jelen Superlige.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli remizirali su sa ‘romantičarima’ i izgubili pet bodova u poslednja tri dana.

– Prvo poluvreme smo bacili u vodu, igrali smo sramno, bez želje i volje, a o organizaciji igre neću ni da govorim. U drugom poluvremenu smo u potpunosti dominirali, dali smo gol, ali i promašili neke šanse. Sreća treba i da se zasluži. Protivnik je bio motivisan, borio se i zasluženo osvojio bod. Prethodnih dana bilo je priča o rotacijama u timu, ali da budemo jasni – nema ih. Najiskusniji će morati da iznesu teret do kraja jesenje sezone – izjavio je Nikolić posle utakmice. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Organizacija igre? Alo bre, pa ko treba da organizuje ekipu? Cemu sluzis? Umesto da od prvog minuta igras na lopttu da ekipa zrelom i strpljivom igrom dobije neku sansu da da gol ti ostavljas u igri posle ocajnog poluvremena branka ilica i vojislava stankovica, kao i smotanog skuletica ciji je promasaj bio povod za kaznu par minuta kasnije, jer covek u jedan na jedan situaciji se obrukao , ja ne bi cekao ni poluvreme odmah bi isao napolje, pa onda izadje sam u drugom pred golmana i oklizne se, a samo sto je partizan izjednacio i to bi bio preokret i odlican vetar u ledja i na kraju tacka na i kada masi sa pet metara tako sto golmanu lopta prodje kroz noge i udari u stativu, covek je u krizi. Tek posle toga ulazi Fofana, ali kasno. Drugo, zasto ti Luka ne igra od pocetka? Pa on nije vise toliko mlad , to je iskusan igrac. I trece nisi ti Mateus i nije ti Branko Ilic Stojanoski pa da igra sve sto pozelis, daj Markovicu sansu decko kad bi igrao dve tri vezano u prvoj postavi igrao bi odlicno umesto ilica, Utisak je da ti trebas da organizujes igru a ne igraci i da se to radi na pripremi utakmice i na treninzima a ne telepatski

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter