0
Košarka

NBA: Počela sezona, Sparsi bolji od Dalasa u derbiju Teksasa

Objavljeno: 29.10.14 u 08:34

Tokom prošle noći odigrane su prve tri utakmice nove sezone.

Entoni Dejvis

Na premijeri, Nju Orlins Pelikansi su predvođeni fantastičnim Entonijem Dejvisom skinuli skalp Orlando Medžiku pobedom rezultatom 101:84.

Fantastični Entoni Dejvis utakmicu je okončao sa 26 poena, 17 skokova i neverovatnih 9 blokada. Sa druge strane briljirao je crnogorski internacionalac Nikola Vučević.

Sjajni centar „Magičnih“ meč je završio sa 15 poena i neverovatnih 23 skoka na meču, ali to nije bilo dovoljno. Sjajan meč za Pelikanse imao je i Rajan Anderson koji je sa klupe doneo 22 poena uz 9 skokova.

U derbi meču prvog kola NBA lige San Antonio Sparsi su savladali Dalas Maverikse rezultatom 101:100. Sparse je predvodio Toni Parker sa 23 poena.

Upravo francuski reprezentativac bio je i čovek odluke, budući da je na nešto više od pola minuta pre kraja pogodio trojku za trijumf svog tima postavivši konačan rezultat.

U poslednjem meču večeri, Dvajt Hauard se vratio u Stejpls Centar u kojem je publika došla da pozdravi povratak na teren najveće zvezde ovog tima, Kobija Brajanta.

Ubedljiv trijumf upisali su gosti rezultatom 108:90, blistao je Džejms Harden koji je meč završio sa 32 poena. Sa druge strane Kobi se nije proslavio, igrao je 29 minuta i ubacio 19 poena.

Rezultati:

Nju Orlins Pelikans – Orlando Medžik 101:84
San Antonio Spars – Dalas Maveriks 101:100
LA Lejkers – Hjuston Rokets 90:108

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter