0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

KUP: Rad i Perović izbacili Zvezdu! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 29.10.14 u 15:01

Rad je eliminisao Crvenu zvezdu iz Kupa Srbije! Minimalnim rezultatom ‘građevinari’ su slavili na Vračaru, golom bivšeg igrača crveno-belih, Slavka Perovića u 50. minutu!

RAD-ZVEZDA-KUP_01
Foto: STARSPORT

Zvezda je preuzela inicijativu od samog starta meča, ali nije uspela da zapreti Radunoviću. Posle pola sata igre Zvezda je uputila prvi udarac u gol, šurirao je Kataji…  zvezda je napadaal i malo je aflilio da ipak ode sa prednošću na veliki odmor. Bajić je pogrešio, a Jović se našao ispred golmana Rada, ali je šutirao previše slabo, pa je čuvar mreže domaćih lako pročitao njegovu nameru i intervenisao.

Umesto vođstva, kazna je stigla u nastavku, i to od bivšeg igrača crveno-belih. Veselinović je uposlio Slavka Perovića na petercu, koji  se oslobodio trojice igrača i loptu poslao u dalji ugao Kahrimanovog gola.

Domaćin se osilio. Samo dva minuta posle gola, pokušao je Marković, ali je njegov udarac zaustavio Kahriman. Pokušao je jošn jednom Slavko Perović, iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog, ali je lopta otišla za malo preko prečke. Sreću je okušao i Rodić…

Od 70. minuta Zvezda je krenula u ofanzivu. Nikola Mijailović je centrirao na drugu stativu, ali je Darko Lazović zatresao prečku. Rezultat je ostao isti i šampion Srbije je završio takmičenje u Kupu Srbije!

Tok meča

Rad: Radunović, Đurić, Milošević, Rodić, Bajić, Raspopović, Gnjatić, Veselinović, Marković M, Perović, Jelić

Crvena zvezda: Kahriman, Pečnik, Lazić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Ristić, Lazović, Katai, Gavrić, Jović

Sastavi

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter