0
Domaći fudbal

JSL: Partizan danas sa OFK Beogradom za vrh tabele

Objavljeno: 29.10.14 u 09:20

Fudbaleri Partizana danas od 16:30 sati na svom stadionu u Humskoj odigraće zaostali meč sedmog kola Jelen Superlige Srbije, sa OFK Beogradom.

Partizan-VS-OFK-Beogarad

Izabranici Marka Nikolića su minulog vikenda doživeli prvi šamar u JSL, pošto su rezultatom 1:0 izgubili u Jagodini i na taj način su prepustili čelo tabele Vojvodini.

Ukoliko ekipa Partizana pobedi u ovom susretu, ponovo će se vratiti na čelo tabele Superligaškog karavana. Na ruku im ide činjenica da OFK Beograd nije blistao u poslednjem meču.

Naprotiv.

Naime, „Romantičari“ su doživeli pravi potop pošto su rezultatom 0:4 izgubili utakmicu na Omladinskom stadionu od gostujućeg Čukaričkog.

Šef struke Partizana Marko Nikolić veruje da duel sa OFK Beogradom stiže u nezgodnom trenutku, ali da je psihološki veoma važan za crno-bele.

– Na sredini smo teškog rasporeda, utakmica kojoj možda nije vreme, pošto se igra Kup. Veoma je važna, najviše iz psihološkog aspekta, jer pobeda nas vodi na prvo mesto – poručio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter