0
Domaći fudbal

ĐURĐEVIĆ PRED PARTIZAN: Najboljem klubu u zemlji se ne preti!

Objavljeno: 29.10.14 u 12:42

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević prepustio je ulogu favorita Partizanu pred današnji zaostali duel u Jelen Superligi.  

OFK-Beograd-Grb

Crno-beli dočekuju ‘romantičare’ posle poraza u Jagodini, pa imaju imperativ da se vrate na pobednički kolosek.

– Stadion u Humskoj predstavlja benefit za naše mlade igrače. U okršaju sa Partizanom mogu samo da profitiraju. Za svaku ekipu je naš rival veliki izazov, pa i za nas. Pun stadion i uključene TV kamere za sve su motiv više – rekao je Đurđević i dodao:

– Niko realan ne može sebi da dozvoli luksuz da preti našem najboljem klubu. Snaga protivnika je evidentna, ali isto tako, niko ne može da nam uskrati mogućnost rivalstva. Dva slaba rezultata protivnika psihološki gledano, nisu nam saveznik. Crno-beli će sve uraditi da pred svojom publikom poprave i utisak i bodovni saldo. Samom takvom spoznajom, pritisak i breme favorita je na njima – ističe Đurđević, a prenosi Sport.

– Pravo na nadu ne može niko da nam uskrati. Biću zadovoljan ako naši igrači odrade ono što smo radili na treningu, bez obzira na konačan ishod – zaključio je Dejan Đurđević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter